Ons biologische agave poeder is de perfecte zoetmaker voor smoothies, yoghurt, bakrecepten en dranken zoals thee. Met zijn natuurlijke zoete smaak is het een geschikt alternatief voor tafelsuiker, honing of stroop.
Agave poeder wordt gewonnen uit het zoete sap van de agaveplant, een cactusachtige plant uit de succulentenfamilie. Deze plant groeit van nature in Mexico en andere delen van Midden- en Zuid-Amerika. Zodra de agaveplanten volgroeid zijn, worden ze geoogst en wordt het sap uit de plant geperst. Dit sap wordt vervolgens ingedikt, gedroogd en vermalen tot een fijn poeder met een hoge zoetkracht.
Agave poeder lost gemakkelijk op en is daardoor eenvoudig te gebruiken om extra zoetheid aan je gerechten toe te voegen. Meng een schepje door je smoothie, havermout of yoghurt in de ochtend, of gebruik het in je favoriete bakrecepten zoals koekjes, cakes en taarten. Agave poeder is ook ideaal als zoetmiddel in je thee of koffie.
Ingrediënten: Agave poeder (van biologische landbouw)
Land van herkomst: Mexico
Allergenen: kan sporen bevatten van noten, pinda's, gluten en sesam
Bewaren: koel bewaren
Per 100 gram | RI* | |
---|---|---|
Energie | 1573 kJ (372 kcal) | |
Vet | < 0,01 | |
- waarvan verzadigd | < 0,01 | |
Koolhydraten | 92,0 | |
- waarvan suikers | 92,0 | |
Voedingsvezels | 4,0 | |
Eiwitten | < 0,1 | |
Zout | < 0,1 |
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 / 2000 kcal)
Nog geen reviews