Biologisch agave inuline poeder is perfect om tegelijkertijd zoetheid en extra vezels toe te voegen aan je gerechten. Je gebruikt het bijvoorbeeld in smoothies, yoghurt en bakrecepten.
Agave inuline poeder wordt gewonnen uit de piña (het hart) van de agaveplant, die rijk is aan suikers en inuline, een natuurlijke voedingsvezel met een subtiel zoete smaak. De piña wordt gekookt, waarna de inuline uit de kern wordt geïsoleerd en gedroogd tot een vezelrijk poeder. De agaveplant, die doet denken aan een cactus, groeit van nature in Mexico en andere delen van Midden- en Zuid-Amerika.
Voeg eenvoudig agave inuline poeder toe aan yoghurt, smoothies of havermout voor een subtiel zoete smaak en extra vezels. Het poeder is ook ideaal om te gebruiken in bakrecepten, zoals brood, gebak of desserts, en kan zelfs worden toegevoegd aan koffie of thee.
Ingrediënten: Agave inuline poeder (van biologische landbouw)
Land van herkomst: Mexico
Allergenen: kan sporen bevatten van noten, pinda's, gluten en sesam
Bewaren: koel bewaren
Per 100 gram | RI* | |
---|---|---|
Energie | 870 kJ (208 kcal) | |
Vet | < 0,01 | |
- waarvan verzadigd | < 0,01 | |
Koolhydraten | 8,0 | |
- waarvan suikers | 8,0 | |
Voedingsvezels | 88,0 | |
Eiwitten | < 0,01 | |
Zout | 0,02 |
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 / 2000 kcal)
Nog geen reviews