Katjang Pedis is het perfecte borrelhapje voor iedereen die wel van een beetje pit houdt. De krokant gebakken pinda’s zijn omhuld door een pikant kruidenlaagje. Dit unieke kruidenmengsel zorgt voor de kenmerkende pittige smaak van de Katjang pedis.
Katjang Pedis vind zijn oorsprong in Indonesië. Letterlijk vertaald betekent katjang pedis ‘pikante pinda’. De combinatie van kruiden is dan ook gebaseerd op een traditioneel recept. Onze Katjang pedis wordt gemaakt van verse pinda’s van de hoogste kwaliteit.
De pikante pinda’s kunnen uiteraard gebruikt worden als borrelhapje. Perfect in combinatie met een lekker drankje. De kruidige smaak en knapperige bite maken de katjang pedis ook erg geschikt om te gebruiken als garnering over Indonesische gerechten, zoals nasi goreng of gadogado.
Ingrediënten: pinda, bloem (gluten), katjang pedis dressing (kruiden, aardappelzetmeel, kleurstof (E160c), sojaolie, zout, ei, ui en suiker
Land van herkomst: USA, China, Brazilië, Argentinië, Zuid-Afrika, India, Chili (verwerkt: Nederland)
Allergenen: bevat ei, soja, gluten en pinda's en kan sporen bevatten van noten en pinda's
Bewaren: donker, koel en droog bewaren
Per 100 gram | RI* | |
---|---|---|
Energie | 2161 kJ / 516 kcal | |
Vet | 38,2 g | |
- waarvan verzadigd | 5,5 g | |
Koolhydraten | 23,4 g | |
- waarvan suikers | 4,5 g | |
Voedingsvezels | 6,1 g | |
Eiwitten | 22,2 g | |
Zout | 1,55 g |
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 / 2000 kcal)
Nog geen reviews