Onze biologische hele zwarte peperkorrels kun je zelf vlak voor gebruik fijnmalen in de pepermolen. Versgemalen peperkorrels leveren namelijk de meeste aroma’s en smaken. Deze pittige smaakmaker is ideaal om al je gerechten helemaal af te maken.
Zwarte peper wordt verkregen uit de onrijpe bessen van de peperplant (Piper nigrum). De bessen worden na de oogst gedroogd in de zon, wat resulteert in de typische zwartgerimpelde peperkorrels. De peperplant komt van oudsher voor in vochtige tropische gebieden. Onze zwarte peper is afkomstig uit Sri Lanka en wordt speciaal geselecteerd op kwaliteit.
Biologische zwarte peper korrels kan je in haast al je gerechten gebruiken. Zwarte peper geeft je maaltijden niet alleen een fijne scherpe pepersmaak, het zorgt er ook voor dat de andere smaken uit je maaltijd optimaal tot hun recht kunnen komen. Voeg de zwarte peper bij voorkeur pas aan het einde van de bereiding toe, omdat de smaken en aroma’s van peper verloren gaan naarmate het langer verhit wordt.
Ingrediënten: peper zwart (van biologische landbouw)
Land van herkomst: Sri Lanka
Allergenen: kan sporen bevatten van noten, pinda's, gluten en sesam
Bewaren: donker, koel en droog bewaren
Per 100 gram | RI* | |
---|---|---|
Energie | 1192 kJ / 285 kcal | |
Vet | 3,3 g | |
- waarvan verzadigd | 0,8 g | |
Koolhydraten | 52,0 g | |
- waarvan suikers | 49,4 g | |
Voedingsvezels | 13,1 g | |
Eiwitten | 10,9 g | |
Zout | 0,004 g |
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 / 2000 kcal)
Nog geen reviews