Zoek je nog een glutenvrij dessert voor de feestdagen?
Hieronder heb ik een heerlijk recept voor een glutenvrije chocolade taart!
Lekker om te serveren met wat ijs, walnoten en poedersuiker.
Ingrediënten:
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 160 graden.
Smelt de chocodrops en de boter 2-3 minuten in de pan op magnetron.
Klop twee eetlepels cacaopoeder en de oploskoffie door de gesmolten chocolade.
Klop de eieren en suiker in een aparte kom tot een lichte crème.
Maal de helft van de walnoten tot meel en hak de rest in stukjes.
Spatel het meel en de stukjes door het eimengsel en meng het chocolade mengsel erdoor.
Schep dit beslag in een springvorm bekleed met bakpapier.
Bak de taart 40 tot 45 minuten in het midden van de oven gaar.
Als de bovenkant van de taart droog is kan hij uit de oven op af te koelen.
Haal als de taart afgekoeld uit de springvorm.
Alvast fijne feestdagen!
Er zijn nog geen reacties geplaatst